UA-133321742-1
bootstrap responsive templates

Zpracování osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas společnosti Stojka Group Service s.r.o. zastoupenou Mykhaylo Stoyka, se sídlem Husova 76/5, 362 25 Nová Role, IČO: 07481039 DIČ: CZ07481039 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní číslo
2. Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem kontaktování a připraveni nabídky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 26 měsíců.
3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na e-mail společnosti info@stojkagroup.cz
4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat a uschovat i tito zpracovatelé:
  • Poskytovatel stavebních služeb
  • Aplikace na správu vztahu s klienty
5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Sídlo

Husova 76/5
362 25 Nová Role
IČO: 07481039
DIČ: CZ07481039

Provozovna

Velflíkova 1428/4
160 00 Praha 6 - Dejvice